Tom Nollekens

MS PRO zelf ontdekken?

MEESTERLIJK PROFESSIONEEL MET VERFACCESSOIRES.

 

Ergonomische verfaccessoires van topkwaliteit, onder ons eigen merk MS pro, bieden vakmannen, -vrouwen en doe-het-zelvers eenvoud en kwaliteit voor al hun verf- en renovatieklussen.

Waar staat MS pro voor? Het is een eerbetoon en een knipoog naar onze jarenlange ervaring als vierde generatie familiebedrijf. ‘MS’ verwijst naar onze oprichters Marc en Solange Nollekens, en naar de nieuwe generatie Matthias en Sam. ‘pro’ staat voor professioneel materiaal op maat gemaakt voor de professional.

Het MS pro-assortiment omvat momenteel verfborstels, tapes en renovatievlies, maar zal in de toekomst nog verder worden uitgebreid.

ONTDEK ONZE PREMIUM VERFBORSTELS

 

Onze Premium verfborstels zijn perfect voor zowel watergedragen als synthetische verven. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige 100% zwarte polyestervezels, met extra lange en krullende vezels voor verbeterde verfopname.

De zachte, flexibele vezels zorgen voor een prachtig strijkresultaat en optimale vloei. Elke borstel is voorzien van een inox ring en een gelakte houten steel, geproduceerd in België.

ONTDEK ONZE ALLROUND VERFBORSTELS

 

Onze Allround verfborstels zijn ontworpen voor watergedragen verven, met 100% zilvergrijze polyestervezels, een nikkel ring en een gelakte houten steel. Trots Belgisch fabricaat.

ONTDEK ONZE TAPES

 

MS pro Gold tape 

Onze hoogwaardige premium Japanse Washi tape heeft een UV-bestendige acrylaat belijming. Perfect voor strakke verflijnen. Geschikt voor meerdere verflagen en tot 16 weken UV-bestendig. Eenvoudig te verwijderen zonder lijmresten, ideaal voor professionele resultaten!

MS pro Paarse tape

Onze premium Japanse Washi tape met een acrylaat belijming, perfect voor binnenshuis verfwerk. Ideaal voor het gebruik op delicate oppervlakken zoals gipskartonplaten en behang. Geschikt voor pas geschilderde ondergronden en andere toepassingen waarbij een tape met lage kleefkracht vereist is.

Ontdek ons renovatievlies

Ons voorgepigmenteerd renovatievlies van 150 gram is de ideale oplossing voor het snel en gemakkelijk wegwerken van kleine oneffenheden en kleurverschillen op wanden voor het schilderen.

Dit hoogwaardige renovatievlies, gemaakt van cellulose- en textielvezels, zorgt voor supergladde muren en een perfecte afwerking. Schuren tussen twee verflagen is niet langer nodig. Het vlies is ademend, PVC-vrij en gemakkelijk aan te brengen als basis voor schilderwerken op diverse ondergronden.

Bij Tom Nollekens draait het om meer dan alleen producten; het is een samensmelting van onze passie, kennis en de wens om de allerbeste tools voor ieders werk te bieden. De MS pro lijn is verkrijgbaar bij Tom Nollekens Lier, Hove, Wilrijk, Essen, Sint-Lenaarts en Profshop Plus Schoten en Wilrijk. Met MS pro wordt elk project met vertrouwen en vakmanschap aangepakt. watergedragen verven, met 100% zilvergrijze polyestervezels, een nikkel ring en een gelakte houten steel. Trots Belgisch fabricaat.

Verf

Sikkens, Herbol, Trimetal, Rewah, SPS, Lucite, CWS en Vistapaint